Kαλωσήρθατε στο φόρουμ μας.

Με την βαθμίδα σας ως επισκέπτης, μπορείτε να δείτε κάποιες από τις κατηγορίες που έχει το φόρουμ. Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στις κατηγορίες και τα θέματα του φόρουμ, κάντε εγγραφή ή συνδεθείτε.

Σας περιμένουμε!
Kαλωσήρθατε στο φόρουμ μας.

Με την βαθμίδα σας ως επισκέπτης, μπορείτε να δείτε κάποιες από τις κατηγορίες που έχει το φόρουμ. Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στις κατηγορίες και τα θέματα του φόρουμ, κάντε εγγραφή ή συνδεθείτε.

Σας περιμένουμε!
Ενεργοί Χρήστες
Πρόσφατα Θέματα
» Μαθηματικά Α Λυκείου: SOS Θεωρία Άλγεβρας
από Ijordan Τρι Ιουλ 24, 2018 5:07 am

» Ιστορία Β Γυμνασίου: Θέματα που έπεσαν στις εξετάσεις (2012) & όλα για τις εξετάσεις
από savvasha Παρ Ιουλ 13, 2018 7:08 am

» Ιστορία Β' Γυμνασίου - Απαντήσεις στα δικά μας sos θέματα
από savvasha Παρ Ιουλ 13, 2018 7:08 am

» Γεωγραφία Β Γυμνασίου: 20 πιο sos διαγωνίσματα
από savvasha Παρ Ιουλ 13, 2018 6:55 am

» Φιλοσοφία B' Λυκείου SOS σημεία που πρέπει να προσέξετε
από savvasha Παρ Ιουλ 13, 2018 6:54 am

» Ιστορία Α' Γυμνασίου: Απαντήσεις στις 20 SOS ερωτήσεις
από savvasha Πεμ Ιουλ 12, 2018 11:15 pm

» Βοήθημα για τα Κείμενα & την Έκθεση Α΄Γυμνασίου
από Ηλεκτρόλυση Παρ Μάης 11, 2018 5:38 am

» Ερωτήσεις και Απαντήσεις προετοιμασίας για την Ιστορία Α' Γυμνασίου {ΜΕΡΟΣ B}
από irene Κυρ Μάης 06, 2018 9:35 am

» Ερωτήσεις και Απαντήσεις προετοιμασίας για την Ιστορία Α' Γυμνασίου {ΜΕΡΟΣ Α}
από irene Κυρ Μάης 06, 2018 9:29 am

» Μαθηματικά Α' Γυμνασίου - Θέματα
από Filio Πεμ Μάης 03, 2018 1:48 am

» Απαντήσεις σε διάφορα διαγωνίσματα Μαθηματικών Α' Γυμνασίου
από Filio Πεμ Μάης 03, 2018 1:38 am

» Γεωγραφία Α' Γυμνασίου - Δείτε link με 20 διαγωνίσματα
από πέτρα Τρι Ιουν 17, 2014 6:53 am

» Γεωγραφία Β' Γυμνασίου - Επιπλέον SOS θέματα για εξετάσεις (5 διαγωνίσματα)
από yoyuzu Τρι Ιουν 17, 2014 6:20 am

» Θρησκευτικά Α' Γυμνασίου: Απαντήσεις στα SOS θέματα
από joys Τρι Ιουν 17, 2014 12:45 am

» Γεωγραφία Α' Γυμνασίου SOS
από Sofi Κυρ Ιουν 15, 2014 11:21 pm

Κορυφαίοι συγγραφείς της εβδομάδας

Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου


Kανόνες του φόρουμ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

#theodore#
#theodore#
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Φύλλο : Άντρας Αρ. μηνυμάτων : 749
http://news-4-sure.blogspot.gr

Δημοσίευση#theodore# Σαβ Ιαν 26, 2013 3:39 am

Οι κανόνες αυτοί γράφτηκαν από τους διαχειριστές του φόρουμ και μπορούν να αλλαχτούν ανα πάσα στιγμή. Είναι δική σας ευθύνη να προσέχετε τακτικά αυτό το θέμα για πιθανόν αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν. Οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να το αλλάξουν όποτε το θεωρήσουν αναγκαίο και απαραίτητο για την σωστή λειτουργία του φόρουμ. Είστε υποχρεωμένοι να υπακούτε και να πράττετε με βάση αυτούς του κανόνες. Οποιαδήποτε παράβαση κάποιου κανόνα θα επιφέρει τις ανάλογες επιπτώσεις.

Κανόνες:

1. Απαγορεύεται το σπαμ. Λέγοντας σπαμ εννοούμε θέματα άσχετα με το αρχικό θέμα του συγγρεφέα. Σπαμ επιτρέπονται μόνο σε τομείς όπου υπάρχουν κρυφά περιεχόμενα και φυσικά στις Συζητήσεις και Off-Τοpic. Οπουδήποτε αλλού θα επιπλήττονται.

2. Τα διπλά ποστ, απαγορεύονται σε όλο το φόρουμ. Η μόνη πιθανότητα να δείτε και να δημοσιεύσετε διπλό μήνυμα είναι αν έχει λήξει ο χρόνος επεξεργασίας της απάντησής σας. Εαν εντοπιστούν διπλά ποστ, θα επιπλήττονται. Ο χρόνος που έχετε στην διάθεσή σας για να επεξεργαστείτε την απάντησή σας είναι 10 λεπτά.

3. Η γλώσσα του φόρουμ είναι τα ελληνικά και τα αγγλικά. Αν μπορείτε αποφεύγετε να γράφετε με greeklish για να καταλαβαίνουν όλοι αυτά που θέλετε να πείτε.

4. Κάθε χρήστης επιτρέπεται να έχει μία εικόνα στην υπογραφή του και 5 γραμμές κειμένου ή 10 γραμμές κειμένου χωρίς εικόνα. Η εικόνα στην υπογραφή σας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 600*300 pixcels. Οποιαδήποτε εικόνα δεν υπόκειται στα σωστά pixcels θα αφαιρείται. H διαφήμιση ιστοσελίδω ή άλλων φορουμ, απαγορεύονται.
*** Τα μέλη της Ομάδας δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν αυτό τον κανόνα. ***

5. Στο άβατάρ σας επιτρέπεται να χρησιμοποιείται μόνο μια εικόνα. Απαγορεύονται οι κινούμενες εικόνες ή emoticon (φατσούλα) ως άβαταρ. Στα άβαταρ σας η εικόνα σας θα μεγαλώσει ή θα μικρήνει ανάλογα έτσι ώστε να χωράει στο πλαίσιο που υπάρχει.

6. Ποστ με παράνομο, πορνογραφικό, ρατσιστικό, ανήθικο, προσβλητικό ή εθιστικό περιεχόμενο θα επιτπλήττεται ανάλογα με το 'βάρος' του περιεχομένου. Αυτού του είδους μηνύματα θα προειδοποιούνται αμέσως με διπλή προειδοποίηση.

7.]Τα ποστ όπου θα δημοσιεύεται προσωπικά δεδομένα κάποιου χρήστη προτού ζητήσετε την άδειά του καθώς και των διαχειριστών μέσω του κουμπιού Επικοινωνίας θα δέχονται απ' ευθείας ban. Προσέξτε πριν κάνετε οποιαδήποτε χαζομάρα γιατί αυτό θα γυρίσει εναντίον σας.

8. Η Ομάδα του φόρουμ μπορεί να επεξργαστεί τα μηνύματά σας σε οποιοδήποτε τομέα και να σας δώσει προειδοποίηση. Εαν εσείς θεωρείτε ότι αδικηθήκατε, τότε μπορείτε να παραπονεθείτε στην Διαχείριση του φόρουμ μέσω του κουμπιού Επαφή, όπου θα διευθετειθεί το συντομότερο.

9. Το κουμπί αναφορά δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιείται για άσκοπους λόγους. Κάθε άσκοπη χρήση του κουμπιού θα δέχεται προειδοποίηση.

10. Τα Κρυφά περιεχόμενα απαιτούν ένα ποστ για να εμφανιστεί το περιεχόμενο της απάντησης που είναι κρυφό. Εσείς για να δείτε αυτό το κρυφό κομμάτι, πρέπει να αφήσετε ως απάντηση ένα σχόλιο. Αυτό το σχόλιο μπορεί να είναι μια λέξη ή μια φράση. Απαντήσεις σε κρυφά περιεχόμενα χρησιμοποιώντας μόνο φατσούλες (emoticons) ή μόνο παραθέσεις, θα δέχονται προειδποίηση. Μπορείτε τουλάχιστον να πείτε ένα "Ευχαριστώ" προς τον συγγραφέα που έκανε τον κόπο να σας βοηθήσει με την δημοσίευσή του.

11. Προσπαθήστε να απαντάτε με σχόλια και όχι με φατσούλες μόνο. Αυτό είναι για το καλύτερο του φόρουμ και για το νόημα του θέματος.

12. Σε κάθε απάντησή σας επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μέχρι 5 φατσούλες (emoticons) για να μην 'βαρένει' το φόρουμ με εικόνες. Αν γίνει αυτό τότε θα έχουμε ένα πολύ αργό φόρουμ, κάτι που δεν θέλει κανείς μας. Απαντήσεις με περισσότερες από 5 φατσούλες (emoticons), θα αφαιρούνται όλα και θα δέχεστε προειδοποίηση.

13. Απαγορεύονται απαντήσεις με ακαταλαβίστηκο περιεχόμενο. Απαντήσεις όπως qwertyuiop ή asdasdasd κλπ θα προειδοποιούνται και ανάλογα με το μήνυμα θα δέχεστε τις ανάλογες προειδοποιήσεις.

14. Παρακαλείστε να απαντάτε στα θέματα με λογική. Εαν είστε θυμωμένοι με μια απάντηση, αφήστε το για λίγο και απαντήστε αργότερα ή καλύτερα την επόμενη μέρα. Έτσι θα απαντήσετε πιο λογικά. Να απαντάτε σε όλους όπως θα θέλατε να σας απαντάνε αυτοί.

15. Πολιτικές συζητήσεις απαγορεύονται σε όλο το φόρουμ. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει διαμάχες μεταξύ σας και για να αποφύγουμε αυτό θα τιμωρούμε με αποκλεισμό όσους ανοίγουν ή αναφέρουν μηνύματα με πολιτικό περιεχόμενο.



Οι κανόνες αυτοί είναι για να λειτουργεί σωστά το φόρουμ. Εαν εσείς παραβείτε αυτούς τους κανόνες τότε μην διερωτηθείτε γιατί δεχτείκατε  τις ανάλογες επιπτώσεις.

Ευχαριστίες,
Η Ομάδα Διαχείρισης.  


Έχει επεξεργασθεί από τον/την #theodore# στις Δευ Ιουν 10, 2013 8:50 am, 3 φορές συνολικά
Marios
Marios
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Φύλλο : Άντρας Αρ. μηνυμάτων : 356
http://www.allaboutmen.forumgreek.com

ΔημοσίευσηMarios Σαβ Ιουν 08, 2013 6:59 am

Οι κανόνες τροποποιήθηκαν και ανανεώθηκαν.
Marios
Marios
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Φύλλο : Άντρας Αρ. μηνυμάτων : 356
http://www.allaboutmen.forumgreek.com

ΔημοσίευσηMarios Δευ Ιουν 10, 2013 11:05 pm

Προστέθηκε το πλάγιο μέρος του κανόνα 2.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να απαντήσετε

Προκειμένου να απαντήσετε πρέπει να είστε μέλος.

Δημιουργία Λογαριασμού

Ενταχθείτε στην κοινότητά μας δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Είναι πανεύκολο!


Δημιουργία ενός νέου Λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό; Κανένα πρόβλημα, συνδεθείτε εδώ.


Σύνδεση

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης